Caribbean Black Cake Milkshake

Caribbean Black Cake Milkshake

  • 27 July, 2022
  • Marketing SNN

Caribbean Black Cake Milkshake 


Tools and Ingredients:


  • Blender
  • Rum Raisin Sweet N’ Nice Ice Cream
  • 1 slice of Sweet N’ Nice Black cake
  • ¼ cup of Coconut Cream


Optional:

  • (optional) one shot of Caribbean rum
  • Extra slice of black cake as garnish
  • Whipped cream 
  • Maraschino Cherries


Grandpa’s Directions


  • In a blender, mix 1 pint of Rum Raisin Sweet N’ Nice Ice Cream, slice of Caribbean black cake, ¼ cup of Coconut Cream,  and (optional) 1 shots of Caribbean rum 
  • Mix until smooth consistency and serve in prepared glasses
  • Garnish with slice of black cake, whipped cream and a cherry on top (optional)

Tip: If adding rum, use the heaviest cream possible to avoid the rum and cream splitting.

 

Milkshake au gâteau noir des Caraïbes

Outils et ingrédients :

  • Mixeur
  • Glace Rhum Raisin Sweet N’ Nice
  • 1 tranche de gâteau noir Sweet N’ Nice
  • ¼ tasse de crème de noix de coco



Optionnel:

  • (facultatif) un verre de rhum des Caraïbes
  • Tranche supplémentaire de gâteau noir comme garniture
  • Crème fouettée
  • Cerises au marasquin



Les instructions de Grand-père:

Dans un mélangeur, mélanger 1 pinte de crème glacée Rum Raisin Sweet N' Nice, une tranche de gâteau noir des Caraïbes, ¼ tasse de crème de noix de coco et (facultatif) 1 dose de rhum des Caraïbes
Mélanger jusqu'à consistance lisse et servir dans des verres préparés
Garnir d'une tranche de gâteau noir, de crème fouettée et d'une cerise sur le dessus (facultatif)

Astuce : Si vous ajoutez du rhum, utilisez la crème la plus épaisse possible pour éviter que le rhum et la crème ne se séparent.

Share :
Article précédent
Translation missing: fr.general.search.loading