Vanilla Rum Cake Milkshake
Combine two Caribbean favorites in this tasty treat!
Tools and Ingredients:
- Blender
- Rum Raisin Sweet N’ Nice Ice Cream
- 1 slice of Sweet N’ Nice Vanilla Rum cake
- ¼ cup of Coconut Cream
Optional:
-
(optional) one shot of Caribbean rum
- Crumbled vanilla rum cake
- Honey
-
Grandpa’s Directions
- (optional) Prepare the glasses by dipping the rims in honey and crumbled vanilla rum cake
-
In a blender, mix 1 pint of Rum Raisin Sweet N’ Nice Ice Cream,¼ cup of Coconut Cream, Slice of vanilla rum cake, and (optional) 1 shots of Caribbean rum
- Mix until smooth consistency and serve in prepared glasses
Tip: If adding rum, use the heaviest cream possible to avoid the rum and cream splitting.
Milkshake au gâteau au rhum et à la vanille
Outils et ingrédients :
- Mixeur
- Glace Rhum et Raisin Sweet N’ Nice
- 1 tranche de gâteau Sweet N’ Nice Rhum et Vanille
- ¼ tasse de crème de noix de coco
Optionnel:
- (facultatif) un verre de rhum des Caraïbes
- Gâteau au rhum vanille émietté
- Miel
Les instructions de Grand-père: (facultatif) Préparez les verres en trempant les bords dans le miel et le gâteau au rhum vanillé émietté
Dans un mélangeur, mélanger 1 pinte de Rum and Raisin Sweet N’ Nice Ice Cream, ¼ tasse de Coconut Cream,1 tranche de gâteau Sweet N’ Nice Rhum et Vanille,
et (facultatif) 1 shot de rhum des Caraïbes
Mélanger jusqu'à consistance lisse et servir dans des verres préparés
Astuce : Si vous ajoutez du rhum, utilisez la crème la plus épaisse possible pour éviter que le rhum et la crème ne se séparent.